info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Šole energetske samopomoči

Šole energetske samopomoči Previous item Ponedeljkova jogijska...

Šole energetske samopomoči

1.skupinsko srečanje 28.10.2022 ob 18h

Če vas zanima inividualno izobraževanje povprašajte!

Šola energetske samopomoči je namenjena vsem, ki bi radi razumeli kako deluje lasten energetski potencial in  za vse , ki vas zanimajo možnosti človekovega zavestnega vplivanja na oskrbo svojega telesa z energijo.

Ko smo izčrpani  in utrujeni se vsakdo zaveda, da  mu primanjkuje energije.  Ampak to ni edini znak primanjkljaja energije v telesu. Primanjkljaj energije povzroči motnje v delovanju našega energetskega sistema , kar se prej ali slej odraža na našem počutju in zdravju.  Krha se zdravje, pride do kroničnih bolezni, pojavljajo se bolečine in poškodbe, ne znamo  postaviti mej, imamo težave v odnosih doma in službi, prisotna  so različna nekontrolirana čustvena stanja, kot so jeza, nervoza, žalost, pretiran strah in pretiran nadzor. Čisto na vseh področjih svojega življenja potrebujemo energijo. Z napolnjenimi zalogami energije  naše življenje začne potekati bolj usklajeno, odnosi in zdravje se izboljšajo, dojamemo bistvo življenja, znamo si pravilno postaviti cilje v življenju in  začnemo polno živeti.

Znanje energetske medicine je znanstveno dokazano , deluje na principu naravnih fizikalnih zakonov in je del integrativne medicine, pri kateri je človek deležen več vrst obravnave, konvencionalnih in tradicionalnih tehnik.

Energetska medicina bazira na energiji zemlje t.i. Matrixu, ki nas vrača nazaj h koreninam. Da nam bencin , da lahko živimo. Brez te energije delujemo na adrenalinu in povzročamo škodo  svojemu telesu. Matrix potrebujemo ga prav vsi , ljudje, živali in rastline, v vseh življenjskih obdobjih in situacijah. Če imamo premalo energije, se vsakdo na različne načine trudi , da bi prišel do več. Za otroke je to opravičeno. Otroci  črpajo energijo od staršev in pedagogov. Če  smo tudi odrasli , ki smo v stiku z otroci brez energije so  ti otroci  bolj razdražljivi, nemirni in s slabo koncentracijo. Odrasli potrebujemo matrix za izboljšanje kvalitete življenja in funkcionalnost. Če si sami ne zagotovimo zaloge svoje energije jo črpamo drugemu v obliki pričakovanj, najpogosteje do partnerja otrok ali  staršev. Različni energetski tipi različno zapolnjujejo svoj primanjkljaj. Zelo obremenjeni glede energetskega  izčrpavanja so vsi poklici , kjer imamo delo z ljudmi.

Zdravniki radi rečejo, da naj ob boleznih in poškodbah pogledamo svoj emšo . A  dokazano je, da so  mladost, zdravje  in vitalnost odvisna od količine energije, ki jo imamo. Matrix je kot vrelec. Prihaja iz zemlje in je rdeče barve.  Na dnu hrbtenice imamo črpalko in preko stopal črpamo to energijo navzgor v telo. Zaradi  tehnološkega znanja in napredka smo se malce oddaljili od tega , vendar se s strokovnim znanjem, lahko  zaradi fizikalnih zakonov prav vsi lahko priklopimo nazaj.

Obstajajo  tudi druge frekvence energije in s tem druge barve s katerimi lahko upravljamo. Dovolj Matrixa rdeče energije nam omogoča , da je delo z drugimi  energijami varno. Sistematično znanje, ki se ga učimo ima čvrsta pojasnila v znanosti in je lahko razumljivo.

Program 1. letnika šole energetske samopomoči:

 • Razumevanje energetskega potenciala na jasnih življenjskih situacijah
 • Učenje energetske tehnike prizemljevanja in črpanja matrixa- energetske vaje za samopomoč in s  tem razvijanje večjega lastnega energetskega potenciala
 • Spoznavanje različnih energetskih tipov , kar vam pomaga v odnosih in razumevanju drugih
 • Tehnike pravilnega postavljanje mej  in želja , da je varno, usklajeno in učinkovito
 • Priklicati obilje,  zaščito in varnost v različnih življenjskih situacijah
 • Tehnike obvladovanja porabe energije
 • Spoznavanje drugih frekvenc energije
 • Posredovanje energije drugim

Kako se bomo srečevali:

Srečevali se bomo 2x mesečno. Vsak mesec nov modul. Po predhodnem dogovoru, če bi potrebovali možnost telefonskega razgovora ali vprašanj preko emaila.

 • 8 srečanj 90 min
 • 8 individualnih energetskih terapij 60 min
 • 8 zvočnih posnetkov

 

Kje boste opazili razliko v svojem življenju:

 • Postanemo samooskrbni z energijo in nismo odvisni od drugega vira
 • Možnost upravljanja s svojo energijo
 • Več energije , večja storilnost,večje zadovoljstvo in bolj polno življenje
 • Boljše zdravje in funkcionalnost telesa
 • Razumevanja vzrokov zakaj se nam nekaj dogaja
 • Boljši in usklajeni odnosi
 • Zaščito pred vdorom tujih energij
 • Boljše obvladovanje stresnih situacij

 

Če vam je napisano vzbudilo zanimanje mi za dodatna vprašanja lahko je pišite  na email naslov: info@studiomanca.si ali pokličete 041 765 433