info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Joga urnik

 

Vsaka je vadba je vodena z strukturiranim programom in 18 letnimi osebnimi izkušnjami poučevanja joge. Majhnost skupin ( od 6 – 9 oseb) omogoča individualen pristop, stopenjsko vodenje vadbe, tako da je vadba primerna za začetnike in že bolj izkušene. Prostor je svetel ,zračen in namenski za vadbo joge in omogoča povezanost skupine.

Na voljo so jogijski pripomočki ( bloki, trakovi, stoli in blazine)

Vadba  poteka v prostoru namenskemu in  energetsko čistemu  za  vadbo joge.

Nov semester vadb pričnemo 4. oktobra 2022, če je v skupini še prostor se lahko pridružite tudi kasneje.

Tematika vadb  je vnaprej določena prilagojena letnemu času in potrebam časa.

Vpišete se v eno skupino. Če se svoje izbrane vadbe ne morete udeležiti jo po predhodnem dogovoru lahko izkoristite v enih od preostalih skupin.

 

Urnik joge 2021 /2022

PONEDELJEK

8.30 h -10h

 

 

TOREK

19.00h - 20.30h

 

 

ČETRTEK

19.00h - 20.30h

 

 

Sezona  joge 2022/2023 pričnemo 4.oktobra 2022 ( prijave potekajo!)

Septembra poteka vadba ob četrtkih ob 19h.

Individualna ura joge je primerna  :

  • Če se z  vadbo joge še niste srečali  in bi se radi pridružili skupinski vadbi.
  •  Za vse, ki že sami doma vadite in bi radi samo korekcije vaših položajev, podporo nasvet glede izbire asan, za dosego željenega cilja ali podporo pri izvajanju.
  • Ob večjih zdravstvenih izzivih in zato težko sledenje vadbi v skupini.
  • Izdelava plana za lažje domače delo

 

Dopoldanska vadba ob ponedeljkih od 8.30 h -10h se spreminja v vadbo v obliki delavnice ( kot individualna ura s skupnim ciljem celotne skupine) in bo potekala po dogovoru z vadečimi na vsake 14 dni ali21 dni. Poudarek vadbe bo na zdravi hrbtenici , pravilni izvedbi vaj za hrbtenico, vadba za krepitev medeničnih mišic in veliko pranayame ( dihanja). Glede na udeležence /udeleženke bo tudi individualna prilagoditev programa. Po vadbi prejmete program vaj za domov, katere je namen ,da jih doma skrbno  izvajate. Za to delavnico ni zdravstvenih omejitev ( tudi če težko sedite na tleh ), zaradi individualnega pristopa. Na vsaki nadaljnji vadbi  preverimo pravilnost izvedbe vaj, morebitne probleme pri izvajanju, ter prilagodimo program , glede na stanje duha.