info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Kozmetika

NEGA OBRAZA

Koža je odraz našega notranjega počutja. Potrebe naše kože se z leti in letnimi časi spreminjajo. Postopek  kozmetične nege vsebuje površinsko čiščenje,  odstranjevanje odmrle kože z izbiro ustreznega postopka ( mehanski piling, eksofoliacija z hialronsko kislino ali encimi). Po potrebi globinsko čiščenje ogrcev in milj, oblikovaje obrvi, uporaba ustreznega seruma, da nadomestimo primanjkljaj ,  ter ustrezna maska glede na potrebe in tip kože.

Zelo pomemben del kozmetične nege je masaža obraza, dekolteja in vratu.  Z masažo obraza vplivamo tako na celotno telo, lahko ga poživimo ali dosežemo popolno sprostitev telesa in misli . Masažni del nege lahko nadomestimo z terapijo japonskega cosmoliftinga ali  obrazno refleksoterpije ter z energetsko podporo telesa.

Pri vsaki negi vam tudi svetujemo o uporabi ustreznih kozmetičnih pripravkov doma.

Čas trajanja celotne nege : 90 min (50 min masažnega dela)

ČIŠČENJE AKNASTE KOŽE

Primerno je za mlade, v času, ko se vzpostavlja hormonsko ravnovesje.

Čas trajanja : 60 min

DEPILACIJA

Depilacija s smolo obraza in telesa.

PEDIKURA IN MANIKURA

● Nega nog za vsakogar:

Odstranjevanje trde kože na stopalih, nega in urejevanje nohtov, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, sanacija vraščenih nohtov.
● Nega rok in nohtov na rokah

OBLIKOVANJE OBRVI IN MINI NEGA

Lepo oblikovane in urejene obrvi poudarijo naše oči in s tem celoten obraz.
Ob tem lahko še naredimo hitro mini nego. Postopek vključuje površinsko čiščenje, ustrezen piling, oblikovanje obrvi in ustrezno masko.

JAPONSKO VRISOVANJE OBRVI

Postopek vrisovanja obrvi primerne oblike in barve .