info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Kozmetika

NEGA OBRAZA

Koža je odraz našega notranjega počutja. Potrebe naše kože se z leti in letnimi časi spreminjajo. Postopek  kozmetične nege vsebuje površinsko čiščenje,  odstranjevanje odmrle kože z izbiro ustreznega postopka ( mehanski piling, eksofoliacija z hialronsko kislino ali encimi). Po potrebi globinsko čiščenje ogrcev in milj, oblikovaje obrvi, uporaba ustreznega seruma, da nadomestimo primanjkljaj ,  ter ustrezna maska glede na potrebe in tip kože.

Zelo pomemben del kozmetične nege je masaža obraza, dekolteja in vratu.  Z masažo obraza vplivamo tako na celotno telo, lahko ga poživimo ali dosežemo popolno sprostitev telesa in misli . Masažni del nege lahko nadomestimo z terapijo japonskega cosmoliftinga ali  obrazno refleksoterpije ter z energetsko podporo telesa.

Pri vsaki negi vam tudi svetujemo o uporabi ustreznih kozmetičnih pripravkov doma.

Čas trajanja celotne nege : 90 min (50 min masažnega dela)

ČIŠČENJE AKNASTE KOŽE

Primerno je za mlade, v času, ko se vzpostavlja hormonsko ravnovesje.

Čas trajanja : 60 min

DEPILACIJA

Depilacija s smolo obraza in telesa.

PEDIKURA IN MANIKURA

● Nega nog za vsakogar:

Odstranjevanje trde kože na stopalih, nega in urejevanje nohtov, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, sanacija vraščenih nohtov.
● Nega rok in nohtov na rokah

OBLIKOVANJE OBRVI IN MINI NEGA

Lepo oblikovane in urejene obrvi poudarijo naše oči in s tem celoten obraz.
Ob tem lahko še naredimo hitro mini nego. Postopek vključuje površinsko čiščenje, ustrezen piling, oblikovanje obrvi in ustrezno masko.