info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Znamo uživati življenje

Znamo uživati življenje

Znamo uživati življenje

Naša telo je poleg fizičnega tudi energetsko telo. Energija prehaja  skozi energetska središča ali čakre. Energetskega teles ne vidimo,močno pa občutimo , ko je pretok energije blokiran. Če je pretok dalj časa blokiran fizično telo zboli, če pa je delno ali občasno blokiran pa to občutimo kot občasna obolenja ali kot pomanjkanje energije. Tudi naše vedenje in odzivanje na življenje je odvisno od uravnanega energetskega centra ali čakre. Celotno fizično telo , čustvovanja in odzivanja  razdelimo pod okrilje 7 energetskih centrov.

Negotovost, nezmožnost brezskrbnega življenja kot smo ga bili vajeni, pomešani z občutki nemoči in strahu, naše telo spodbudijo, da dregnemo v vse  kar smo skrbno skrili, tudi travme, bolečine, vzorce,.. pred sabo in pred drugimi. Sami to najlažje opazimo skozi bolečino ali obolenje posameznega organa. Naš um išče razloge za to in tudi pogosto jih najde, a razlogi zadovoljijo le naš um, ali pa najdemo odgovor v  na našem  emšo – u.

Temeljna pravica 2.čakre je čuti in živi življenje. Tudi vsi naši odnosi se kažejo skozi zavedanje in delovanje 2.čakre. In ker smo kolektivno zelo izzvani na tem področju so tudi sedaj zelo pogosta neravnovesja v 2.čakri. in kaj nam na fizičnem telesu pokaže neravnovesje v 2.čakri:

-ginekološke težave (vnetja maternice, jajčnikov, pogostejši izcedek, miomi, ciste, boleča menstruacija, močan pms

-urološke težave ( vnetje mehurja, ledvic, sečnice)

– bolečine v križu

– primanjkuje nam volje do življenja, idej, nismo kreativni, nismo dovolj v stiku s seboj

– delujemo večino časa na autopilotu ( v ustavljenem ritmu,   sprememb si sicer želimo pa si ne upamo niti  razmišljati o tem)

– posledično  tudi bolečine v vratu in grlu

Ker je združevanje v tem času nezaželjeno in ker je čas dopustov sem pripravila zvočni posnetek meditacije za zdravljenje 2.čakre. Posnetek je namenjen večkratnemu poslušanju in si ga lahko naložite tudi v vaš pameten telefon in je vedno z vami. Poleg meditacije bom tedensko izvajala polnjenja in zdravljenja 2.čakre na daljavo ob točno določenem času. Energija teče kjerkoli smo in lahko tudi mirno dopustujete in procesi enako tečejo, kot če  ste doma.

Če vas je karkoli prebranega prebudilo, vas zanima več, vas zanima zakaj je smiselno ob meditaciji tudi energetsko podpreti telo, pišite  mi in z veseljem vam podam podrobnejšo razlago.

Prispevek za meditacijo in 3 zdravljenja na daljavo : 40 evrov