info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Energetski reiki na daljavo

Energetski reiki na daljavo Next item Antistresni program

Energetski reiki na daljavo

Sama se bolj nagibam k osebnemu stiku, da z vami lahko poklepetam in vam sproti predajam sporočila, za hitrejšo in učinkovitejšo ozaveščanje ujetih vzorcev. In tudi, če so vaše misli nemirne, se v prijetnem ambientu prej umirijo in lahko vzpostavim pravi možganski reset.
Dotik vedno zdravi.
Vendar pogosto se zgodi, da bolečina in slabo počutje pridejo, ko si ne moremo vzeti časa za terapijo. Lahko tudi zaradi pretirane šibkosti ali oddaljenosti nimamo te možnosti. Ker energija deluje kot misel, potuje in gre kamor jo usmerimo in energetski reiki na daljavo je zelo močna in koristna pomoč. Za akutnejša neravnovesja, kot je pretirano povišana temperatura, konstantna bolečina, poškodba, psihična neravnovesja,.. je potrebna večkratna podpora – lahko dnevna ali večkrat tedenska, ali mesečna – za krajši čas.

Po dogovoru je tudi možna individualna iniciacija v 1. stopnjo reiki-ja. Reiki iniciacija je iniciacija ,ki povezuje iniciranega z višjimi nivoji zavesti. Prva stopnja je namenjena samozdravljenju in deluje na fizično telo. Da bi le ta delovala, pred iniciacijo ni potrebno nikakršno predhodno duhovno čiščenje in lahko jo prejme vsak, ki tako začuti ne glede na trenutni duhovni razvoj.

Cena:
1 x terapija energetskega reikija na daljavo 30 min : 35 evrov
3x terapija energetskega reikija na daljavo 15 – 20 min: 50 evrov
5 x terapija energetskega reikija na daljavo 15 – 20 min : 75 evrov