info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Energetska podpora

Energetska podpora Next item Tibetanska refleksologija...

Energetska podpora (po metodi Suzane Landipret)

Človekovo telo obdaja energetsko polje ali avra. To je skupek vseh polj in vsega žarčenja iz telesa. Je svetlobno telo, ki obdaja in preveva fizično telo. Povezano je s fizičnim telesom. Avra ima več plasti, vsaka izmed plasti je povezana s svojim energetskim centrom ali čakro. Vsaka čakra ima svojo lokacijo, vlogo in pomen v fizičnem telesu. Blokada v določeni čakri se kaže kot neravnovesje v telesu in dalj časa trajajoča blokada vodi v fizično obolenje.

Neravnovesje v delovanju čaker občutimo kot pomanjkanje energije,težje se spopadamo s stresom, negativna čustva imajo kontrolo nad našim življenjem, poruši se hormonsko ravnovesje v telesu, imunska odpornost organizma je šibka. Vsako fizično obolenje predstavlja neravnovesje v določeni čakri.

Z energetsko podporo dovajajmo energijo v energetske centre, kar ima za posledico zmanjševanje bolečin in neravnovesij, splošno krepitev telesa in spodbuda k samozdravljenju, zmanjševanje stresa, strahov in dvig splošne psihofizične podobe posameznika.

Lahko se izvaja samostojno, kot dopolnilo ostalim terapijam in tudi na daljavo.