info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Energetski reiki

Energetski reiki Previous item Hormonalna terapija

Energetski reiki

Reiki je univerzalna energija,ki jo vsakdo lahko prejme. Pomaga nam,kadar se ne počutimo dobro. Z njo si dvignemo samozdravilne sposobnosti organizma. Lajša nam bolečine ob bolezni ali ob poškodbi. Sprošča napete mišice, deluje antistresno in sprosti čustvene in mentalne blokade.

Energija ne pozna časa in prostora. Enako učinkovita je tudi terapija energetskega reikija na daljavo. Energetski reiki poleg štirih usujevih simbolov za močnejšo energijo uporablja tudi dva tibetanska simbola.

Po vsaki terapiji vam predam sporočilo in s tem povečam možnost za lažje ozaveščanje potlačenih vzorcev in s tem hitrejšo duhovno rast.
Terapija na daljavo poteka po predhodnem telefonskem razgovoru , ko in kadar to potrebujete ali kot podaljšana podpora in pomoč po osebnih terapijah.

Po dogovoru je tudi možna iniciacija v prvo stopnjo reiki-ja. Reiki iniciacija je iniciacija ,ki povezuje iniciranega z višjimi nivoji zavesti. Prva stopnja je namenjena samozdravljenju in deluje na fizično telo. Da bi le ta delovala, pred iniciacijo ni potrebno nikakršno predhodno duhovno čiščenje in lahko jo prejme vsak, ki tako začuti ne glede na trenutni duhovni razvoj.