info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Energetsko zdravljenje

Energetsko zdravljenje Next item Tibetanska refleksologija...

Energetsko zdravljenje

Princip delovanja energetskega zdravljenja ali  energijske medicine,  je v poznavanju  človekovega  energetskega  polje ali avre, ki je povezano z fizičnim telesom.   Energetsko polje je svetlobno telo,  ki obdaja in preveva fizično telo.  Avra je večplastna, vsaka izmed plasti je povezana s svojim energetskim centrom ali čakro. Vsaka čakra ima svojo lokacijo, vlogo in pomen v fizičnem telesu. Neravnovesje ali blokada v energetskem pretoku skozi čakro občutimo v svojem življenju kot slabo počutju, utrujenost, nezadovoljstvo, nihanje razpoloženja, neskladni odnosi z drugimi ljudmi, nervoza.

Vsako fizično obolenje predstavlja neravnovesje oz. zablokiranost pretoka energije skozi določeno čakro.

Količina matrixa oz. energije v prvi čakri je odgovorna za celotno energijsko stanje našega telesa. Kajti energija potuje od spodaj navzgor in če energije, ki bi potovala ni, tudi ostali energijski centri niso v optimalnem delovanju. Tako se zgodi , da ko nimamo dovolj matrixa prevzamejo   negativna čustva  kontrolo nad našim življenjem, poruši se hormonsko ravnovesje v telesu in  imunska odpornost organizma je šibka.

Z energetskim zdravljenjem ali energetsko  podporo dovajajmo zemeljsko energijo – matrix  v energetske centre, kar ima za posledico zmanjševanje bolečin in neravnovesij, splošno krepitev telesa in spodbuda k samozdravljenju, zmanjševanje negativnih posledic stresa, strahov ter ostalih motečih čustvenih stanj. Dolgotrajnega zdravja v telesu lahko dosežemo samo , če nimamo dovolj matrixa.

Glede na potrebe posameznika poleg polnjenja z matrixom z  dodatnimi tehnikami lahko zdravimo nastalo energetsko škodo.

Energijsko podporo lahko uporabimo vedno in povsod, na vseh živih bitjih, ne glede na fizično stanje in starost.  Vse energetske tehnike se dopolnjujejo  z ostalimi tehnikami konvencionalne in alternativne medicine z namenom dosege čim boljšega počutja in zdravja.

Uporabljene energetske tehnike:

  • energetska podpora
  • regeneracija nadledvične žleze ( nujna tehnika pri izčrpanosti in izgorelosti)
  • regeneracija živčevja ( bolečine v hrbtenici, možganske motnje,..)
  • uravnavanje čaker z zvokom in ostalimi tehnikami
  • tehnike kraniosakralne medicine,
  • šivanje avre ( po poškodbah, operacijah, vedno ko je koža prerezana),
  • spiritualna operacija ( ob bolečinah, obolenjih na posameznih mestih)
  • zaščita avre
  • energetsko čiščenje jeter

Izbira tehnik ob terapiji je vedno individualna, ter prilagojena  trenutnemu stanju klienta za dosego čim boljših rezultatov.