info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Energetsko zdravljenje

Energetsko zdravljenje Next item Tibetanska refleksologija...

Energetsko zdravljenje

Je osnovni del energijske medicine, ki je v svetu močno poznana in uporabljena. Princip delovanja je v poznavanju  človekovega  energetskega  polje ali avre, ki je povezano z fizičnim telesom.   Energetsko polje je svetlobno telo, ki obdaja in preveva fizično telo.  Avra ima več plasti, vsaka izmed plasti je povezana s svojim energetskim centrom ali čakro. Vsaka čakra ima svojo lokacijo, vlogo in pomen v fizičnem telesu.

Količina matrixa oz. energije v prvi čakri je odgovorna za celotno energijsko stanje našega telesa. Kajti energija potuje od spodaj navzgor in če energije, ki bi potovala ni, tudi ostali energijski centri nimajo dovolj energije. Neravnovesje v delovanju naših energetskih teles  občutimo kot pomanjkanje energije, utrujenost , v zadnji fazi tudi izgorelost.  Ko nimamo dovolj matrixa imajo  negativna čustva  kontrolo nad našim življenjem, poruši se hormonsko ravnovesje v telesu in  imunska odpornost organizma je šibka.

Vsako fizično obolenje predstavlja neravnovesje oz. zablokiranost pretoka energije skozi določeno čakro.

Z energetsko podporo dovajajmo energijo v energetske centre, kar ima za posledico zmanjševanje bolečin in neravnovesij, splošno krepitev telesa in spodbuda k samozdravljenju, zmanjševanje negativnih posledic stresa, strahov ter ostalih motečih čustvenih stanj. Dolgotrajnega zdravja v telesu ne moremo doseči, če nimamo dovolj matrixa. Glede na potrebe posameznika z dodatnimi tehnikami zdravimo nastalo energetsko škodo.

Uporabljene tehnike: energetska podpora, zdravljenje nadledvične žleze, regeneracija živcev, uravnavanje čaker z zvokom, tehnike kraniosakralne medicine, šivanje avre ( po poškodbah, operacijah), spiritualna tehnika, …

Lahko se izvaja samostojno ali dopolnitev k ostalim reflekoterapijam.