info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza Previous item Terapevtska manualna masaža Next item Hormonalna terapija

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Japonski cosmo lifting je kombinacija različnih metod obrazne refleksologije.

Japonski cosmolifting je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Tehnika je sestavljena iz metod vzhodnjaške medicine.
Večina ukrepov proti prehitremu staranju kože, ki so razpoložljivi na trgu, je invazivnih. Med njimi je najbolj razširjena uporaba kirurškega liftinga, botoksa, kolagena in podobnih polnil. Njihova uporaba vsekakor ne deluje blagodejno na telo in lahko vodi do nezaželenih stranskih učinkov, kot so prehod toksinov v druge dele telesa.

Končno je na voljo tudi metoda, ki ne izboljšuje samo strukture vaše kože, temveč tudi blagodejno vpliva na ostale dele telesa. In poleg vsega nima nikakršnih stranskih učinkov. Metodo Japonskega cosmo liftinga je razvila mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. V 33-letnem obdobju njenega ustvarjalnega delovanja je ugotovila, da nobena druga naravna metoda ne prinaša takšnega učinka kot ravno Japonski cosmo lifting.

Kako deluje Japonski cosmo lifting?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek, ki se ročno izvaja na obrazu. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. S stimulacijo obraznih tkiv pripomore k regeneraciji, poleg tega pa tudi učvrsti obrazne mišice, zmanjša globoke in preprečuje nastanek drobnih gubic. Obraz postane svež in sijoč.

Za koga je primeren?

Japonski cosmo lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava.

Pri zrelejši koži Japonski cosmo lifting zmanja učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo, ostane pa le še bežen spomin nanje.

Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi.
Izvajanje liftinga ima dvojni učinek: stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate, stimulacija akupresurnih točk pa blagodejno vpliva na celotno telo in duha ter izboljšuje splošno počutje.

Že po eni sami terapiji japonskega cosmoliftinga občutite in opazite spremembe na obrazu. Z 12 terapijami v 4 tednih pa dosežemo enak učinek kot kirurški lifting. Lahko se odločite samo za enkratno izkušnjo ali pa za terapijo večih ponovitev.