info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza Previous item Terapevtska manualna masaža Next item Hormonalna terapija

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije, v katero so združena znanja vzhodnjaške medicine. Deluje iz notranjosti telesa navzven, s čimer gre za naravni proces spodbuditve sinteze  kolagenskih vlaken.

Metoda,  ne izboljšuje samo strukture vaše kože, temveč tudi blagodejno vpliva na ostale dele telesa. In poleg vsega tega  nima nikakršnih stranskih učinkov.

Kako deluje Japonski cosmo lifting?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek, ki se ročno izvaja na obrazu. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. S stimulacijo obraznih tkiv pripomore k regeneraciji, poleg tega pa tudi učvrsti obrazne mišice, zmanjša globoke in preprečuje nastanek drobnih gubic. Obraz postane svež in sijoč.

Za koga je primeren?

Japonski cosmo lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava.

Pri zrelejši koži Japonski cosmo lifting zmanja učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo, ostane pa le še bežen spomin nanje.

Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi.
Izvajanje liftinga ima dvojni učinek: stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate, stimulacija akupresurnih točk pa blagodejno vpliva na celotno telo in duha ter izboljšuje splošno počutje.

Že po eni sami terapiji japonskega cosmoliftinga občutite in opazite spremembe na obrazu. Z 12 terapijami v 4 tednih pa dosežemo enak učinek kot kirurški lifting. Lahko se odločite samo za enkratno izkušnjo ali pa za terapijo večih ponovitev.