info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru

Obrazna refleksoterapija

Obrazna refleksoterapija Previous item Tibetanska refleksologija... Next item Refleksna terapija stopal...

Obrazna refleksoterapija

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti.

Gre za terapevtsko metodo, ki se izvaja na obrazu in glavi. Je neinvazivna in ima izjemne učinke.

Ker je obraz že lokacijsko najbližje možganov, lahko preko njegove obravnave vplivamo na centralni živčni sistem in s tem na delovanje možganov.

Zaradi združitve spoznanj o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja, predstavlja Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM celostno metodo zdravljenja, ki deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, psihološkem in duševnem nivoju.

Za izkušene terapevte je terapija tudi orodje za diagnostiko stanja telesa.

Z obrazno refleksoterapijo si lahko pomagamo pri vseh težavah, ki se nam pojavljajo:

Deluje protibolečinsko, deluje na hormonski in imunski sistem, na možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave.

Primerna je za vsakogar. Uspešno uravnava hormonalni sistem, primerna pri učnih in vedenjskih težavah otrok, ter pri kakršnikoli bolečinah in težavah v telesu

Metoda obrazne refleksologije odpravlja vzroke zdravstvenih težav in pospešuje proces zdravljenja. Prav zato s to metodo hkrati lahko odpravljamo več simptomov hkrati, saj imajo lahko enak vzrok v telesu.