info@studiomanca.si
04 5318 910, 041 765 433
Pon-pet: po dogovoru
Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM Previous item Tibetanska refleksologija... Next item Refleksna terapija stopal...

Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM

Obrazna refleksoterapija je  celostna metoda zdravljenja, ki se izvaja na obrazu. Je neinvazivna in ima izjemne učinke.

Ker je obraz že lokacijsko najbližje možganom, lahko preko njegove obravnave vplivamo na centralni živčni sistem in s tem na delovanje možganov.

Zaradi združitve spoznanj o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja, predstavlja Obrazna refleksoterapija  celostno metodo zdravljenja, ki deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, psihološkem in duševnem nivoju

Za izkušene terapevte je terapija tudi orodje za diagnostiko stanja telesa.

Z obrazno refleksoterapijo si lahko pomagamo pri vseh težavah, ki se nam pojavljajo:

Deluje protibolečinsko, deluje na hormonski in imunski sistem, na možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave.

Uspešno uravnava hormonalni sistem, primerna je pri učnih in vedenjskih težavah otrok, ter pri kakršnikoli bolečinah in težavah v telesu

Metoda obrazne refleksologije odpravlja vzroke zdravstvenih težav in pospešuje proces zdravljenja. Prav zato s to metodo hkrati lahko odpravljamo več simptomov hkrati, saj imajo različni telesni simptomi  lahko enak vzrok v telesu.

Tudi če so simptomi pri dveh osebah enaki, ni nujno da je tudi vzrok enak. Zato se pri obrazni fefleksologiji vedno sestavi individualni plan, ki se nato izvaja 1x tedensko.

Tudi z enkratno terapijo opazimo takojšnje ugodne učinke na našem telesu. Prav tako pa jo lahko kombiniramo z ostalimi metodami zdravljenja.